dijous, 28 de maig del 2009

LA GRAN FINAL AL CINEMA

Com si d'una pel·licula de suspense es tractara, ahir juntarem més de 120 persones a la sala de butaques dels cinemes Oscar de Xàtiva. Encara que el principi fou un poc tou, per part del Barça, la gent estava encisada contemplant el partit, com si acabasin de pujar la torre que els conduia a la boca 320 d'acces a la grada de l'estadi olimpic de Roma, despres d'uns minuts de contindre l'alé, els seguidors culès es soltaren timidament amb crits de barça, barça i sol·licitaren a l'arbrit totes aquelles jugades dubtoses, en favor del F.C.Barcelona. En arribar el gol, aquella timidesa, dona pas a una euforia en masa, cridant i gesticulant per tot arreu.
Al descans, tots eixiren per poder agafar aire fresc i comentar les sensacions, despres vindria l'extasi, un gran gol de Messi feia embogir tots els qui allí haviem, finalment quan l'arbitre assenyalà el minut 93, mentres uns corrien per passetjar l'alegria pels carrers de Xàtiva, altres ens quedarem asaborint una gran nit de futbol i veient, amb la familia, com Carles Puyol oferia el trofeu a tots els culés del mon.

Cal dir, que el comportament dels assistens fou exemplar i l'agriment als cinemes Oscar per les facilitats que ens han donat per a organitzar aquesta festa. Ara, toca esperar que si arriba qualsevol altre equip a una final, també es puga oferir en aquest format.

Carles.