dijous, 8 de gener del 2009

FRONT A LA MASACRE

El Consell de la joventut de Xàtiva es suma a la convocatòria del dia 11 i per aquest motiu sol·licita de tots els joves xativins la participació en la concentració.

ATUREM EL GENOCIDI!
NO A LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ
CONCENTRACIÓ
Davant l'Ajuntament de Xàtiva
Diumenge 11 de gener, a les 7 de la vesprada
La brutal agressió del govern d'Israel sobre la població palestina no és altra cosa que terrrorisme d'Estat.
La matança continuada i indiscriminada d'Israel amb la intenció d'eliminar totalment la integritat física i mental del poble palestí no és altra cosa que genocidi.
La inoperància, la indiferència i la retòrica de l'ONU, Unió Europea i de la resta de governs titelles no és altra cosa que complicitat amb els assassinats.
Davant tot això, diversos col.lectius de Xàtiva i comarca denunciem i condemnem aquesta barbàrie i manifestem la nostra solidaritat amb la legítima ressistència del poble palestí.
La gent de Gaza i Palestina té el dret democràtic a l'autodeterminació, a elegir els seus governs, a controlar les seues vides i viure en pau.
Si qualsevol Estat pot atacar per la força qualsevol poble per qualsevol raó, cap de nosaltres podrà viure en llibertat.
Convoquen: Associació Cultural Islàmica Imam Xativí, Amigues i Amics de CaMot, Col.lectiu de Solidaritat de la Costera, Centre Social Autogestionat "La Lloca", Assemblea de Joves de la Costera.