diumenge, 28 de desembre del 2008

CONDEMNA


El Consell de la joventut de Xàtiva, condemna les reiterades amenaces i agressions que joves de la nostra ciutat estan sofrint des de fa temps. Ja, durant la fira i en conversa amb el regidor de policia i el cap, s'advertí de la proliferació de grupuscles neonazis a Xàtiva, que pretenia realitzar caceres les nits de fira, que tinguem constància, és produïren agressions per qüestions de sexe, raça i/o pertanyença a col·lectius no afins a les sues ideologies. Cap d'aquestes agressions, foren de caracter greu, però les amenaces son, en democràcia, intolerables ja que coarten les llibertats de les persones.
Durant els mesos posteriors, s'han produït diverses situacions en les que aquests grupuscles han continuat amenaçant i evitant que diversos joves de la ciutat accediren a locals d'oci. Aquest cap de setmana s'han tornat a reproduïr aquests incidents i el que volem dir des d'el Consell de la joventu de Xàtiva és, que no podem tolerar actuacions com aquestes, ni la pasivitat de les autoritats, despres de 15 anys no volem un altre Guillem Agullò, jove mort perdefensar la sue llibertat a pensar diferent.

No volem més amenaces i agressions, esperem l'actuació policial front a aquests salvatges que realitzen terrorisme civic.

Signa:
CJX.

1 comentari:

PrrrK_03 ha dit...

STOP A LES AGRESSIONS FEIXISTES!