dimarts, 16 de juny del 2009

UN AOCADOR A LLANERA DE RANES?




Caldria ser un poc ignorant per a pensar que l'abocador que no volien a Moixent i Fontanars, el voldrà la gent de la zona de Xàtiva, Llanera, Rotglà, Corbera......

I sobre tot caldria preguntar-se, si la sol·lució no passa millor per produïr menys residus, que per crear un gran centre d'escombreries que provocaran moltissims mé inonvenients que avantages. Si Gandia es qui més fem produeix,que s'el quedin per allí i si cal paguem un poc més, o en canvi d'un gran s'en fan 5 o 6 de més petits, inclus podriem anar pensant en plantes de gestió de residus "ecològiques" o amb un minim impacte ambiental.

Per cert, algù ha pensat que passarà a Xàtiva els dies de ponent, o hovaien tingut en compte i ens anaven a regalar mascaretes amb ambientador.

Un poc de trellat senyors polítics.

dilluns, 1 de juny del 2009

I A LA FIRA..............



Bé, pareix que ja van sonant els concerts de la fira 2009 i com que els grups han ficat a les seues web's les dates, doncs haurem de creure que venen. Però caldria anar pensant si com tots els anys, sols hi haurà dos concerts i alguna cosa més barata al mercat. Serà possible, que per una vegada creen una programació amplia i que donant abast a xiquets, joves, majors, homes i dones, ens puga donar la sensació de que enguany hi ha alguna cosa diferent a la fira, o tornarem a trobar-nos amb el de sempre.