dimarts, 28 d’abril del 2009

JA TENIM FOTOS

Ja tenim les fotos del que segué l'últim dia del taller de graffiti.

IMATGES

dissabte, 4 d’abril del 2009

TALLER DE GRAFFITI/2

El consell de la joventut ha hagut de canviar el lloc de realització del segon dia del taller, el motiu es la impossibilitat d'aconseguir un bon espai on realitzar el dia més pràctic del taller. Encara que es va sol·licitar un mur adeqüat del pati de la casa de la joventut, sols ens van concedir l'ús d'une pareds molt inadeqüades i amb cablejat telefònic solt, encara que la nostra intenció era prepararla per al dia del taller, vam creure que no reunia les condicions minimes per a realitzar un treball minimament digne. Des del consell hem volgut, desd'un primer moment, fomentar el graffiti com a representació dart urbà i evitar les reticencies i la negativitat que estem trobant per part d'institucions públiques i entitats privades.

Seguim treballant esperant que algù vullga colaborar amb nosaltres i fomentar aquesta forma d'art mural urbà.

divendres, 3 d’abril del 2009

DONEM SUPORT A CREMATS


Des d'el consell de la joventut, ens sumem i animem a participar a tots els joves xativins, en la jornada de presentació d'una nova associació de joves sorgida de la inquietud diaria per la situació del jovent a Xàtiva.

Esperem que aquesta associació, que ja ha mostrat interes per formar part activa del CJX, inicie amb bon peu el seu camí, un camí que amb paciencia, treball i esforç donarà els fruits que esperen per tal de revitalitzar conjuntament amb el consell la situació dels joves a Xàtiva. Aquesta es una necessitat important si volem que el futur de la ciutat no s'estanque o depenga de factors externs, les iniciatives dels joves son les que acaben essent motors de creació de llocs de treball, de cultura, d'oci i de moviment social, per aquest motiu donem suport a aquesta iniciativa, així com ho farem amb aquelles que busquen ampliar el teixit associatiu local.