dilluns, 23 de febrer del 2009

QUE NECESSITA EL JOVENT XATIVÍ?


Aquesta senzilla pregunta, inclou el gran problema a l'hora de dur a terme una programació. No sols tenim les enquestes, amb ells arribem a un nombre limitat de joves, el contacte directe es necessari i aquest l'hem d'aconseguir mitjançant el diàleg, però ara bé, com aconseguim iniciar aquest diàleg?, com forcem que es produïsca aquest diàleg tan necessari per a conèixer les necessitats d'uns joves, cada vegada menys interessats en el treball en equip per a un col·lectiu.
Aquest missatge va adreçat a tots els membres del CJX, però també als i les joves o a persones que tenen contacte amb ells, per tal d'obrir un debat sobre que es el que volem els joves de Xàtiva, que esperem que ens aporte i que es allò que nosaltres podem iniciar, participar, donar suport, en definitiva com podem ser part activa d'aquesta ciutat i no sols, uns que esperaven que els ho donaren tot fet.

Carles Sánchez Poveda.

Contacte: cjxativa@hotmail.com

dimecres, 18 de febrer del 2009

HOMENATGE A LES VICTIMES DEL BOMBARDEIG

SENSE PARAULES.


Aquest acte deurà ser sempre un punt d'encontre i reflexió, per tal d'evitar repetir el passat.

dilluns, 16 de febrer del 2009

FINALITZÀ EL TALLER D'INICIACIÓ A LA F.D.

Amb pràctiques de fotografia i composició, finalitzà el taller d'iniciació a la fotografia digital. El taller que a comptat amb el màxim d'assistents, ha ofert la possibilitat d'esbrinar tot allò que s'amaga dins d'una càmera digital i poder utilitzar-ho.
El següent pas d'aquest taller serà el concurs de fotografia per als alumnes i l'exposició de les seues obres en la casa de la joventut.

dijous, 12 de febrer del 2009

LLIBRE SOBRE EL BOMBARDEIG

Cal destacar la notable llavor de recopilació de l'història de Xàtiva, que l'editorial Ulleye du a terme i en aquest cas amb la participació de membres del CJX, on conten com es va gestar la idea del monument ales víctimes d'aquell 12 de febrer de 1939.
Aquest llibre el podeu adquirir a les llibreries de Xàtiva o a traves de la web www.xativa-llibres.com

dimecres, 11 de febrer del 2009

HOMENATGE A LES VICTIMES DEL BOMBARDEIG DE 1939


Aquest diumenge dia 15 de febrer, el consell de la joventut de Xàtiva convoca a tota la societat civil local i comarcal, a concentrar-se i rendir homenatge a totes les víctimes del brutal bombardeig del 12 de febrer de 1939, una vegada la victòria rebel era segura, es feren una serie d'accions a la zona mediterrània per part d'aviació militar italiana, el seu objectiu era clar, rematar als que havien estat vençuts en la guerra. Però el fet, es que caigueren a més a més, civils, que ja tenien prou en haver sobreviscut i no morir de fam.
L'acte del diumenge, recordarà a totes les víctimes i amb parlaments de Feliu Ventura i Xavier Aliaga intentarem prendre consciencia de les barbaritats que es capaç de cometre l'ésser humà.
L'inici de l'acte serà a les 12 del mig dia i el finalitzarem amb el Cant del ocells.

Noticia del Levante-EMV

dimarts, 3 de febrer del 2009

REUNIÓ DE LA XARXA DE CONSELLS LOCALS A CASA NOSTRA.

Aquest dissabte per la vesprada, a la nostra seu, acollirem la reunió de la xarxa de consells locals. En ella es tractaran els següents temes:

Descentralització del Consell de País.
Grups de treball.
Campanyes i activitats en xarxa.
Informes
Properes activitats.

Per al nostre consell, es un orgull poder acollir una reunió d'aquest tipus, ja que ens dona opcions de prendre contactes i millorar el funcionament del CJX.

dilluns, 2 de febrer del 2009

INICIAT EL TALLER DE FOTOGRAFIA.


El passat dissabte, iniciarem el taller d'iniciació a la fotografia digital amb l'aforament ple, el total dels inscrits, 21, seguiren la classe teòrica impartida per Vicent Marxirant, membre d'AFSA. Encara que aquesta primera sessió estava pensada per ser únicament teòrica, les condicions de llum feren que cap a la del mig dia Vicent proposara eixir per Xàtiva a fer unes fotos.
Esperem que aplicaren l'apres i que vagen confeccionant un recull de fotografies interessants per a l'exposició de final de taller.