dimecres, 21 de gener del 2009

NOUS TALLERS


El proper dissabte 31 de gener, s'inicia un nou taller, el de fotografia digital per a no iniciats, també hi han un altre a l'espera de que 10 persones s'inscriguen, aquest es el de grafitti i que estarà impartit per un "escriptor" de rellevància, El Duke. Amb dos tallers es realitzen en dissabte i tenen un aforament de 20 persones, els preus son de 15 i 20 euros respectivament.
Les inscripcions les podreu fer a l'espai jove de Xàtiva , en la casa de la joventut. Per a més informació cjxativa@hotmail.com.

dijous, 8 de gener del 2009

FRONT A LA MASACRE

El Consell de la joventut de Xàtiva es suma a la convocatòria del dia 11 i per aquest motiu sol·licita de tots els joves xativins la participació en la concentració.

ATUREM EL GENOCIDI!
NO A LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ
CONCENTRACIÓ
Davant l'Ajuntament de Xàtiva
Diumenge 11 de gener, a les 7 de la vesprada
La brutal agressió del govern d'Israel sobre la població palestina no és altra cosa que terrrorisme d'Estat.
La matança continuada i indiscriminada d'Israel amb la intenció d'eliminar totalment la integritat física i mental del poble palestí no és altra cosa que genocidi.
La inoperància, la indiferència i la retòrica de l'ONU, Unió Europea i de la resta de governs titelles no és altra cosa que complicitat amb els assassinats.
Davant tot això, diversos col.lectius de Xàtiva i comarca denunciem i condemnem aquesta barbàrie i manifestem la nostra solidaritat amb la legítima ressistència del poble palestí.
La gent de Gaza i Palestina té el dret democràtic a l'autodeterminació, a elegir els seus governs, a controlar les seues vides i viure en pau.
Si qualsevol Estat pot atacar per la força qualsevol poble per qualsevol raó, cap de nosaltres podrà viure en llibertat.
Convoquen: Associació Cultural Islàmica Imam Xativí, Amigues i Amics de CaMot, Col.lectiu de Solidaritat de la Costera, Centre Social Autogestionat "La Lloca", Assemblea de Joves de la Costera.

dimecres, 7 de gener del 2009

PER PALESTINA



PENJA UN MOCADOR PALESTÍ AL TEU BALCÓ

PERQUÈ CAL FER QUELCOM DAVANT LA MASACRE QUE ESTÀ PATINT EL POBLE PALESTÍ.

PENSEM QUE UNA FORMA DE SOLIDARITZAR-NOS I DE REBUTJAR L'AGRESSIÓ INDISCRIMINADA D'ISRAEL AIXÍ COM LA COMPLICITAT DE TOTA LA COMUNITAT INTERNACIONAL ÉS PENJAR UN MOCADOR PALESTI A CADA BALCÓ DE XÀTIVA.

ÉS UNA FORMA SIMBÒLICA DE DEMOSTRAR QUE MOLTES PERSONES ESTEM AL COSTAT DEL POBLE PALESTÍ!!!