diumenge, 28 de desembre del 2008

CONDEMNA


El Consell de la joventut de Xàtiva, condemna les reiterades amenaces i agressions que joves de la nostra ciutat estan sofrint des de fa temps. Ja, durant la fira i en conversa amb el regidor de policia i el cap, s'advertí de la proliferació de grupuscles neonazis a Xàtiva, que pretenia realitzar caceres les nits de fira, que tinguem constància, és produïren agressions per qüestions de sexe, raça i/o pertanyença a col·lectius no afins a les sues ideologies. Cap d'aquestes agressions, foren de caracter greu, però les amenaces son, en democràcia, intolerables ja que coarten les llibertats de les persones.
Durant els mesos posteriors, s'han produït diverses situacions en les que aquests grupuscles han continuat amenaçant i evitant que diversos joves de la ciutat accediren a locals d'oci. Aquest cap de setmana s'han tornat a reproduïr aquests incidents i el que volem dir des d'el Consell de la joventu de Xàtiva és, que no podem tolerar actuacions com aquestes, ni la pasivitat de les autoritats, despres de 15 anys no volem un altre Guillem Agullò, jove mort perdefensar la sue llibertat a pensar diferent.

No volem més amenaces i agressions, esperem l'actuació policial front a aquests salvatges que realitzen terrorisme civic.

Signa:
CJX.

EXIT DE L'EIXIDA A LA NEU


Un any més el Consell va muntar un dia a la neu i omplirem el bus, la veritat es que ho passarem d'allò més bé, tinguérem de tot, fred, sol, visita a l'infermeria ( res important), calor i carreres pels taburets a la cafeteria i sobre tot una neu fantàstica, en la que aprofitarem el temps per a fer mil i una baixades per les pistes de Javalambre. Volem donar les gracies a tots els que ens acompanyareu i als que no pugueren vindre, no vos preocupeu que reptirem l'experiencia.
Per últim, si esteu llegint açò es que heu arribat al blog del Consell de la joventut de Xàtiva i en ell podreu asabentar-se de tot el que fem, nosaltres i les nostres entitats.

diumenge, 21 de desembre del 2008

CRE-ART volum 1


El dilluns 22 de desembre el Consell de la joventut inicia els tallers Cre-Art vol.1, dirigits a joves a partir d'11 anys. Els tallers que podran realitzar aquells que estiguen interessats aniran des de fer un socarrat a realitzar un curtmetratge.

Les dates d'aquesta aposta del CJX, per fomentar la creativitat en els joves de la nostra ciutat son les següents: 22, 23, 26, 27, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 5 de gener. Els dies 27, 3 i 5 el taller serà de matí de 10 a 13h, mentres que la resta de dies serà per la vesprada de 17 a 20h.
El lloc de realització serà la zona del Consell, a la casa de la joventut al carrer Montcada 14, on també podeu inscriure-vos i informar-vos.
El preu d'aquesta aposta per l'oci creatiu es de 15€, bé siga per un dia com per tots, així donem elecció als qui estan interessats en un sol taller.

TALLER DE CUINA NADALENCA


El passat dissabte 13 de desembre, es realitzà el segon taller de cuina, en aquest cas el de cuina nadalenca, així els participants aprengueren a fer una cuixa de corder farcida, trufes, suquet de peix i d'altres especialitats que esperem fiquen en pràctica molt prompte en casa i amb ela amics.

EIXIDA A LA NEU

Hola a tots, el CJX ha promogut un altre any la seua eixida a la neu d'un dia, en la que podras iniciarte i gaudir de l'experiencia i del contacte amb la natura.
El 27 de desembre eixirà un autobús des de Xàtiva cap a l'estació d'esquí de Javalambre, aquesta es una estació molt agradable, en ella passarem un molt bon dia ja que les nevades d'aquest any han propiciat uns gruixos molt constants.
Queden poques places i podeu informar-vos a la casa de la joventut de Xàtiva, al carrer Montcada nº14.

Salut